میوه خشک یک میان وعدهی خوشمزه و سرشار از انواع ویتامینها و مواد مغذی است برای انواع مختلف سنین و افراد بسیار مفید است. یک تغذیهی بسیار مناسب برای کودکان شما در مدرسه یا یک آنتی اکسیدان بسیار موثر برای خانمهای باردار که بهترین خوراکی جهت وزن گیری جنین میباشد.
از مهم ترین میوههای خشک که معمولا تهیه میشوند میتوان به به برگهی زرد آلو یا قیصی، آلو خشک، آلبالو خشک، انجیر خشک، برگهی هلو، برگهی سیب و غیره اشاره نمود.
میوهها خود دارای بسیاری از ویتامینها هستند و به دلیل اینکه به مدت طولانی باقی نمانده و زود فاسد میشوند، اقدام به خشک کردن میوهها به صورت طبیعی، توسط نور خورشید، و یا
میوه خشک کن خانگی و در صورت بالا بودن مقدار میوهها و در حالت صنعتی از
میوه خشک کن صنعتی استفاده میشود.
خشک کردن میوهها علاوه بر اینکه سبب کم حجم شدن میوهها میشود، ماندگاری آنها را نیز طولانی کرده و سبب حفظ ویتامینها و مواد مغذی میوهها میشود و شما میتوانید در فصول مختلف سال انواع مختلفی از میوهها را مصرف نمایید.
علاوه بر آن برخی از دستگاههای مختلفی وجود دارند که توسط آنها میتوان سبزیها را نیز خشک نمود و انواع سبزی خشک و دمنوشهای مختلف را تهیه نمود و به صورت طبیعی مصرف کرد.
از فواید مختلف میوه خشکها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
حاوی فیبر فراوان و کم کالری بوده و از چاق شدن جلوگیری میکنند.
حاوی آهن فراوان بوده و از کم خونی جلوگیری میکند.
حاوی ویتامینهای فراوان مانند ویتامینهای B,K و مواد معدنی هستند.