انواع میوه خشکمخلوط ایرانی از نمونههای اعلا در بازار فروش است که در یک بسته بندی شیک و اعلا، شرایط بهتری جهت جذب خریدار بیشتر دارد.
همواره انواع خشکبارو میوههایی که به شیوههای آفتاب خشک و سنتی تهیه میشدند، طرفداران بسیاری داشته اند.
مواردی مانند توت، انجیر، قیسی، آلو، برگه زردآلو از جمله بهترین میوههای خشک شده به شیوهی صنعتی هستند.
میوه خشک مخلوط میوهکه در مصارف میان وعده ای، پذیراییها و البته تهیه و طبخ غذاها کاربرد قابل توجهی دارند.
خوشبختانه روشهای تولید صنعتی میوه خشک نیز با استقبال خوبی روبه رو بوده و صنعت، کمک بسیار خوبی به تولید و فروش انواع میوه خشک نموده است.